.

YHTEYDENOTTOPYYNTÖ

Täytä yhteystietosi, niin me otamme sinuun yhteyttä.

Kurttilan lomamökit

pic2.jpg

Kurttilan lomamökit perustettiin vuonna 1993 maatilan liitännäiselinkeinoksi Helka ja Kalevi Kurttilan toimesta. Sukupolven vaihdoksen myötä vuonna 2007 mökkien omistusoikeus siirtyi Mira ja Keijo Kurttilalle.

Kurttilan lomamökit tarjoavat matkailijoille rauhallisen lomanviettopaikan jylhän kauniin Oulujoen rannalla. Lomamökeillä on hyvät ulkoilumaastot kaiken ikäisille. Erityisesti lapsiperheet ovat mieltyneet maatilan eläimiin: Jussi-heppaan, Klaara- ja Tessa-lampaisiin, Manski-koiraan, Paavo-kissaan sekä lehmiin ja poroihin. Tilan vanhin poika Olli esittelee tilan eläimistöä mielellään lomailijoille.

Mökit ovat pinta-alaltaan 68 – 75 m2. Kaikissa mökeissä on oma sauna, keittiö, televisio ja radio. Makuupaikat ja astiastot löytyvät 8 henkilölle. Vääräkorvan, Vellikorvan ja Hiirenkorvan mökeissä on kaksi makuuhuonetta alhaalla ja iso parvi sänkyineen ylhäällä. Koskenkorvan mökissä on yksi makuuhuone alakerrassa, ja yläkerrassa iso parvi sänkyineen. Koskenkorvan alakerran keittiötilat ovat muita mökkejä tilavammat ja Koskenkorvan mökissä on myös astian- ja pyykinpesukoneet, kuivausrumpu, vauvan pinnasänky, syöttötuoli ja turvaportit sekä muita mökkejä isompi ja suojaisempi piha.

Jokaisen mökin pihalla on oma grillauspaikka. Rannasta löytyvät vielä laavu ja kota, joita lomalaiset voivat vapaasti käyttää. Lomamökin hintaan kuuluu veneenkäyttöoikeus ja kalaluvat Niskan kalastuskunnan alueelle. Valtion kalastuskortti on oltava itsellä. Rannassa oleva rantasauna on lomalaisten käytössä maksusta.

Lomamökkien paikallinen nähtävyys on Suomen suurin puurakenteinen riippusilta Oulujoen ylitse. Kurttilan lomamökit tekevät tiivistä yhteistyötä alueen muiden yritysten kanssa, kuten Rokua Health & Span sekä Erä-Susi Naturen kanssa.

Lemmikit ovat mökeillemme tervetulleita. Ainoastaan Hiirenkorvan mökkiin ei saa viedä lemmikkejä. Omistajat ovat velvollisia huolehtimaan, että lemmikit eivät häiritse muita lomalaisia tai maatilan eläimiä. Lemmikkejä ei myöskään saa pitää sohvilla eikä sängyillä. Mikäli olet vuokrannut Koskenkorvan mökin, voit halutessasi pitää koiriasi mökin pihalla olevassa isossa koira-aitauksessa. Lemmikkien mukanaolosta tulee aina ilmoittaa mökkiä varatessa.

Tuletpa yksin tai isommalla porukalla, lyhyemmäksi tai pitemmäksi aikaa, ole hyvä ja ota yhteyttä. Tarjouspyynnöt pitemmistä oleskeluista kannattaa jättää sähköpostiin.

Olet lämpimästi tervetullut!

Yhteystiedot

Kurttilan lomamökit
Mira ja Keijo Kurttila

Junttilantie 6
91600 Utajärvi

Puh. 0400 424 130

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
www.kurttilanlomamokit.fi

Youtube hakusanalla kurttilanlomamokit